ДИГИТАЛНО МЕНИ ЗА ВАШИОТ
РЕСТОРАН, БАР, ХОТЕЛ…

Со скенирање на QR кодот Вашите гости ќе го имаат достапно веднаш менито на нивниот мобилен телефон.

Имате прашање?

071 700 070
kontakt@restoran.com.mk

Powered by:

For Over 10 Years
DIGITAL SOLUTIONS FOR YOUR BUSINESS

error: